Bovine BlueLite Pellets

Bovine BlueLite Pellets

Asigură elementele nutritive necesare pentru rehidratarea organismului și prin aceasta o stare de sănătate corespunzătoare pentru o reproducție mai bună şi  o producție mai mare.

Importanţa prevenirii deshidratării este incontestabilă în ceea ce priveşte sănătatea şi producţia efectivelor de vaci de lapte.

Pe lângă perioadele tot mai dese și mai lungi de stres canicular, în jurul fătării și la apariția bolilor avem simptomatologia deshidratării clinice sau subclinice.

Bovine BlueLite Pellets este o sursă de electroliți cu rol tampon consumat cu plăcere de animale.

Pe lângă alte elemente, conține potasiu, sodiu, magneziu și calciu.

Completat cu alte surse de energie (dextroză, fructoză), Bovine Bluelite Pellets asigură elementele nutritive necesare pentru rehidratarea organismului, și prin aceasta o stare de sănătate corespunzătoare pentru o reproducție mai bună, o producție mai mare și pentru prevenirea a numeroase probleme de metabolism.

Compoziția de betaină ameliorează presiunea osmotică, păstrează masa celulară și echilibrul hidroelectrolitic, astfel ajută sinteza de proteine, diviziunea celulară și sănătatea intestinelor.

Bovine BlueLite Pellets conține vitamine cu efect antioxidant, eficiente împotriva toxinelor.

 

PRINCIPALELE ELEMENTE CONSTITUTIVE: electroliți cu rol tampon, potasiu, magneziu, clorură de sodiu, osmoliți, diferite surse energetice.

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII:

 -prin compoziția sa brevetată reduce pierderile de lapte cauzate de consumul insuficient de apă şi furaj  în perioadele de stres

-tehnologia de peletare brevetată oferă o formă corespunzătoare pentru funcţionarea eficientă 

-asigură  elemente nutritive, electroliți, echilibru hidroelectrolitic pentru prevenirea deficiențelor de metabolism și refacerea sănătății

-nu necesită modificarea rețetei furajului

-asigură diferite surse de energie pentru regenerarea organismului în perioadele de stres canicular şi în perioada  imediat următoare fătării, pentru uşurarea tranziției

 

RECOMANDAT PENTRU:

 -vaci recent fătate, în perioada de tranziție

-în perioada de caniculă sau în condiții de stres termic – frig excesiv

-creșterea consumului de lichide

-creșterea consumului de furaje

-refacerea  echilibrului  electrolitic

-realizarea unui bilanț energetic pozitiv

-creșterea producției de lapte

 

UTILIZARE LA VACI DE LAPTE:  Bovine BlueLite Pellets prin conținutul său de zahăr și electroliți completează furajul vacilor. Se presară peste furaj sau se amestecă în furaj.

Stres moderat/ vacilor recent fătate: 115 g/animal/zi

Stres crescut:170 g/animal/zi

 

AMBALAJ: saci de 25 kg