Consultanţă

Servicii de consultanță

Consultanța în managementul fermelor de vaci de lapte

 

Schontal Schul Impex SRL furnizează crescătorilor genetică bovina de vârf. Pentru a maximiza beneficiile aduse de o genetică superioară, este nevoie de o practică managerială corespunzătoare în fermă. Programele de consultanță în managementul fermelor de vaci de lapte organizate prin World Wide Sires, au scopul de a ajuta fermierul să devină înainte de toate un manager, care are rolul principal de a asigura profitabilitatea fermei sale.

Programele abordează problemele specifice din ferme oferind soluții practice și strategii de implementare referitor la managementul organizațional al fermei, managementul reproducției, furajarea, obținerea unui siloz de lucernă de calitate superioară, tratamentul vacilor proaspăt fătate, hrânirea și cresterea vițeilor, necesitatea vaccinărilor, săli de muls, scheme constructive pentru fermele de vaci cu lapte, stresul provocat de căldură, ventilarea adăposturilor și multe alte aspecte vitale pentru buna desfășurare a activități în fermă.

 

Programe de perfecționare și specializare profesională - Global Training Center (GTC)

 

Trainingurile organizate prin World Wide Sires au scopul de a oferi partenerilor posibilitatea aprofundării și îmbogățirii cunoștințelor profesionale cu ultimele noutăţi din domeniu. Programele asigură practica în mari ferme din Statele Unite, acoperind arii diverse: detectare călduri, fiziologia reproducţiei, tehnica însămânţării, programe de sincronizare hormonală, palparea ovarelor, ţinerea evidenţelor, controlul performanţelor din reproducţie.

 

Training SUA 2011

 

Global Training Center (GTC) se află de 2 ani sub conducerea WWS.  Programul iniţial, de training pentru tehnicieni, care a funcţionat bine mulţi ani de-a rândul, a fost dezvoltat de WWS cu modulul de management al fermelor de vaci de lapte,  conceput pentru a asigura managerilor marilor ferme, training pe fermele clienţilor  WWS.  A fost un succes extraordinar. Ne bucurăm că putem oferi aceeată posibilitate şi fermierilor din România.