Cadet a dovedit prin miile de fiice aflate în a doua şi a treia lactaţie că este un taur de mare satisfacţie pentru crescători.

În luna mai 2005,  MARION intra pe scenă ca lider nr.1 la ameliorare lapte. Șase ani mai târziu, preda în cele din urmă locul intâi fiului său JAYVEN - care este lider şi azi. Alţi fii: GRENADE combină +2035 Lapte cu trăsături plăcute de fitness. EMERALD este lider la Grăsime cu +91lbs şi +0,26% PTAF. RIB cu +2280 PTAM este un ameliorator sigur pentru producţia de lapte.

Agrimat Matca a reuşit prin transfer de embrioni să creeze o adevarată bază genetică de ameliorare a vacilor de lapte Holstein.

Succes deosebit la expoziţia Indagra 2012: fiică de taur PLANET, câştigătoare a titlului Miss Văcuţa

Expo Zoo Agroind Vaslui 2012 desfasurat intre 7-9 septembrie 2012 s-a bucurat de un real succes, zootehnia si cresterea vacilor fiind foarte bine reprezentate, având în vedere numărul mare de animale de calitate superioara expuse de catre fermierii din Moldova.

În perioada 11-13 Mai 2012, firma Schöntal Schul Impex împreună cu invitații săi, fermieri și reprezentanți ai autorităților din mai multe județe din țară (Călăraşi, Vaslui, Ilfov, Arad, Bihor, Satu Mare, Maramureş) au participat la cea de-a XIX-a ediție a Expoziției regionale Alföldi Napok organizată la Hódmezővásárhely - cea mai mare expoziţie şi târg de zootehnie şi utilaje agricole din Ungaria.