Ioan Chiriac, proprietarul unei ferme cu 600 de vaci Holstein din Radomirești, județul Bacău, a stat 10 zile în centrul internațional de training al companiei World Wide Sires din statul Washington să învețe cum cresc americanii vaca de lapte. Cursul i-a schimbat complet viziunea. Acum aplică “metoda americană” pe un prim lot de viței.

După ce a prezentat programele de management şi de igienă a mulsului,  precum şi aspecte privind nutriţia vacilor de lapte, ultima  parte a conferinţei, organizată de Schöntal-Schul Impex în luna februarie la Carei, a fost dedicată geneticii.

Cu peste 4500 de fiice excelent clasificate în registrul genealogic american, Regancrest Elton Durham este acum în mod clar sursa cea mai proeminentă.

La patru ani și jumătate de la debutul său, popularitatea  lui Planet este incă fără limite. Producţia sa totală se ridică la aproape  800.000 de unități de material seminal şi toate sunt imediat vândute.

„Am  venit,  am vazut, am învins!” - aşa s-a adresat Iulius Cezar, după o victorie, Senatului Roman.

Continuăm prezentarea  principalelor  subiecte dezbătute la conferinţa „Soluţii moderne  pentru ferme de lapte în pragul anului 2015”, organizată în februarie de compania Schöntal Schul Impex.

În baza invitaţiei făcute de domnul dr. János Sultész, Director Executiv al S.C. Schöntal Schul Impex S.R.L am avut ocazia de a vizita multe ferme de vaci moderne şi de mare rentabilitate, din Ungaria.

La Castelul Károlyi  din Carei a avut loc, la mijlocul  lunii  februarie, conferinţa „Soluţii moderne  pentru ferme de lapte în pragul  anului 2015”, organizată de Schöntal Schul Impex SRL, împreună cu partenerii Vitafort Zrt. şi Ecolab Hygiene Ltd. Au participat aproximativ 30 de fermieri din sectorul creşterii vacilor de lapte.

38% dintre animalele clasate în top 10 la International Holstein Show sunt din tauri WWS.

 

Cel mai bun fiu de PLANET din America pentru ameliorare Tip (PTAT 3,26).

Senzația genomică de odinioară 7HO10920 GOLD CHIP şi-a dovedit succesul!